IMG_20210223_1319310.jpg

HER FINDER DU VORES

KØBS OG HANDELSBETINGELSER

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATAHÅNDTERING

GDPR COMPLIANCE

BRUGERBETINGELSER OG COMMUNITY REGLER

Politik om beskyttelse af personoplysninger samt Cookie politk

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondataforordning i kraft. Forordningen gælder i hele EU og EØS og har til formål at regulere, hvornår og hvordan personoplysninger om medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre registrerede må behandles.

Persondataforordningen fordrer bl.a. større åbenhed om, hvem der behandler personoplysninger om registrerede, give registrerede mulighed for at få indsigt i de personoplysninger, der behandles, og give de registrerede mulighed for at kræve, at urigtige oplysninger rettes, slettes mv. CURVEx har, som følge af den nye persondataforordning, udarbejdet en politik om beskyttelse af CURVEx-brugeres beskyttelse af personoplysninger.

 

CURVEx tillægger det stor vægt, at CURVEx-brugere er tryg ved at anvende tjenesten. CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger indeholder information om, hvordan og hvorfor CURVEx indsamler, bruger, lagrer, deler og beskytter oplysninger i relation til CURVEx-websitet (webshop), CURVEx-tjenesten eller eventuelle applikationer (herunder mobilapplikationer) samlet benævnt "tjenesten", samt CURVEx-brugeres vilkår og rettigheder i forbindelse med indsamlingen og brugen af personoplysninger herunder hvordan CURVEx-brugere kan opdatere, administrere, eksportere og slette personoplysninger.

 

Der henvises til CURVExs anvendelsesvilkår I forhold til de generelle definitioner, herunder, men ikke begrænset til, CURVEx, tjenesten, brugere mv. som anvendes i CURVExs vilkår og betingelser.

 

Når du tilgår eller bruger tjenesten, samtykker du til, at CURVEx, uanset din adgangsmetode og uanset din brugertype, behandler personoplysninger om dig, som angivet i denne politik.

 

 

 

 

 

Hvem er dataansvarlig?

Den ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

 

CURVEx ApS

Overgaden Neden Vandet 9A

1606  København, Danmark

CVR-nr.: 38455958

 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra e og f. Du kan finde persondataforordningen her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=celex%3A32016R0679

 

Når du opretter dig som bruger på tjenesten, samtykker du således til, at CURVEx må behandle og opbevare dine personoplysninger i henhold til denne politik.

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler CURVEx?

CURVEx behandler flere forskellige kategorier af personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til, almindelige oplysninger og følsomme oplysninger, herunder bl.a. navn og personlige data. Dette vil være oplysninger, som du selv leverer til tjenesten. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEx stiller en platform til rådighed, som du kan bruge til at se individualiseret data omkring dine hjernefrekvenser og dermed mentale ståsted eller andet relevant materiale, ("brugerindhold"), på tjenesten. Dette brugerindhold deles ikke med andre CURVEx-brugere. Det betyder, at andre brugere ikke kan søge efter, bruge og dele det brugerindhold, som du har tilgængeligt via. tjeneste, i henhold til vilkårene og betingelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger og vores anvendelsesvilkår.

 

CURVEx indsamler indhold og oplysninger som du angiver, når du opretter en CURVEx-konto, anvender en af CURVExs hjernescannere eller opretter eller deler indhold på tjenesten. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, mailadresse, betalingsoplysninger, CVR-nummer, samt øvrige oplysninger, som du oplyser via din konto eller gennem køb på CURVExs webshop.

 

CURVEx indsamler indhold og øvrige oplysninger, herunder men ikke begrænset til, oplysninger som du angiver, når du bruger tjenesten. Dette omfatter oplysninger om det indhold du opretter via tjenesten.

 

CURVEx indsamler også oplysninger om, hvordan du bruger tjenesten, fx måden du anvender forskellige typer af indhold, herunder, ikke begrænset til, hyppighed, dine forbindelser på sociale medier, og varighed af og brugen af tjenesten.

 

Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at CURVEx sender dig e-mails om tjenesten, herunder bl.a. bekræftelse af din konto, tilbud, ændringer/opdateringer til funktioner på tjenesten, tekniske bemærkninger og sikkerhedsoplysninger. CURVEx skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at du ikke kan frabede dig e-mails fra CURVEx vedrørende ændringer og opdateringer. Hvis ikke du ønsker at modtage CURVExs e-mails og notifikationer vedr. tilbud og lignende, bedes du sende en mail herom til hello@curvex.dk.

 

Hvis du bruger tjenesten til køb eller finansielle transaktioner eller andre former for køb via tjenesten herunder køb af CURVExs hjernescannere og andre tilbehør, indsamler CURVEx oplysninger om købet eller transaktionen. Disse oplysninger omfatter dine betalingsoplysninger, fx dit kredit- eller debitkortnummer samt andre oplysninger om dit kort, andre konto- og godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, forsendelses- og kontaktoplysninger. Yderligere oplysninger vedr. køb af CURVExs produkter kan læses i CURVExs betalingsbetingelser. 

 

Endelig indsamler CURVE en række tekniske oplysninger om de enheder, du bruger til at få adgang til tjenesten. CURVE indsamler bl.a., men ikke begrænset til, enhedsoplysninger om dit operativsystem, hardwareverson, enhedsindstillinger, typer af navne på filer og software, batteri- og signalstyrke, enhedsidentifikatorer, enhedslokationer herunder konkret geografisk placering og lokaliseringsenheder via GPS, bluetooth eller Wifi. CURVEx indsamler også oplysninger om navnet på din enhed, internetudbyder, browsertype, sprog, tidszone, mobiltelefonnummer, ip-adresse mv.

 

 

Oplysninger til analyseformål

CURVEx bruger analyseværktøjer fra tredjepart til at måle trafik- og anvendelsestendenser for tjenesten. Værktøjerne indsamler oplysninger, som sendes af din enhed eller tjenesten, herunder websider, du besøger, tilføjelsesprogrammer og andre oplysninger, som hjælper CURVEx med at forbedre tjenesten. CURVEx indsamler og bruger analyseoplysningerne sammen med analyseoplysninger fra andre brugere, så det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

 

Cookies og lignende teknologier

Når du besøger tjenesten, bruger CURVEx muligvis cookies og lignende teknologier, herunder, men ikke begrænset til, fx pixels, web-beacons og lokal lagring, til at indsamle oplysninger om, hvordan du bruger CURVEx, og til at stille funktioner til rådighed for dig.

 

  • Logfiloplysninger: CURVExs browser rapporterer automatisk logfiloplysninger, hver gang du anmoder om at få adgang til tjenesten. Der rapporteres også logfiloplysninger, når du downloader indholdet af tjenesten til din browser eller enhed. Når du bruger tjenesten, registrerer CURVExs servere automatisk visse logfiloplysninger, herunder din webanmodning, IP-adresse (Internet Protocol), browsertype, henvisende sider og webadresser, antal klik, hvordan du interagerer på tjenesten, domænenavne, destinationssider, viste sider og andre tilsvarende oplysninger. CURVEx indsamler også lignende oplysninger fra e-mails, der sendes til dig, som derefter bruges til at spore, hvilke e-mails du åbner, og hvilke links du klikker på. CURVEx bruger oplysningerne til at opnå mere nøjagtige rapporteringer og til at forbedre tjenesten.

 

  • Enheds-id'er: Når du bruger tjenesten fra en mobilenhed, fx en tablet, pc eller telefon, åbner, indsamler, overvåger og lagrer CURVEx et eller flere enheds-id'er på din enhed eller på et eksternt lager. Enheds-id'er er små datafiler eller lignende datastrukturer, som gemmes på eller knyttes til din mobilenhed, og som bruges til entydig identifikation af mobileenheden. Et enheds-id kan være data, som gemmes i forbindelse med enhedens hardware, data som gemmes i forbindelse med enhedens operativsystem, eller anden software eller data, som CURVEx sender til enheden. Et enheds-id leverer oplysninger til CURVEx eller en tredjepart om, hvordan du gennemser eller bruger tjenesten, og gør det muligt at vise rapporter eller tilpasset indhold og annoncer til dig. Nogle af tjenestens funktioner fungerer muligvis ikke korrekt, hvis brugen af enheds-id'er hindres eller deaktiveres.

 

  • Metadata: Metadata er typisk tekniske data, som knyttes til brugerindhold. Metadata kan f.eks. beskrive, hvordan og hvornår bestemt brugerindhold er blevet indsamlet og af hvem, samt hvordan indholdet er formateret. CURVEx indsamler og anvender som udgangspunkt, men ikke begrænset til, metadata i analysemæssig sammenhæng.

Hvad bruger CURVEx dine personoplysninger til?

CURVExs overordnede formål med behandlingen af dine personoplysninger er, i henhold til tjenestens funktioner, at forbedre og optimere vilkårene for tjenesten og CURVEx-brugerne både hvad angår tjenestens formål i sig selv (give indsigt i din hjernefrekvenser, så du kan optimere og træne din hjerne).

 

CURVEx bruger bl.a. de indsamlede personoplysninger til, men ikke begrænset til, at lave undersøgelser, teste funktioner samt analysere data, for at forbedre tjenesten med nye produkter, funktioner, udføre fejlfindingsaktiviteter og lignende.

CURVEx indsamler og behandler bl.a. dine personoplysninger med henblik på, men ikke begrænset til, at:

  • Ensarte tjenesten på dine forskellige enheder

  • Vise dig annoncer du ville finde interessant

  • Udrede crashes og bugs baseret på din brug af appen

  • Finde ud af, hvilken type-enhed du bruger og hvor ofte du tilgår og bruger vores tjenester

  • Til at udvikle nye teknologier

  • Beskytte alle brugere imod fejlagtig brug af tjenesterne

  • Indsamle cookies og pixel tags for at forbedre din brugeroplevelse

  • Udarbejde statistikker/analyser til brug for optimering af tjenestens teknikaliteter samt profilering af tjenesten, både for CURVEx-brugere samt eventuelle tredjeparter, fx i markedsføringsmæssig sammenhæng.

 

CURVExs formål med behandlingen af data er også at være på forkant med de nyeste generelle standarder og trends for UI, UX og design. Således ligger dine data til grund for at skabe en generel bedre oplevelse med tjenesten.

 

Ud over den særlige brug, som er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, bruger CURVEx muligvis de oplysninger, som modtages fra dig, til henholdsvis, men ikke begrænset til, at give dig hurtig adgang til dine oplysninger, når du er logget på, til at verificere login, at undersøge mistænkelig aktivitet, at undersøge overtrædelse af CURVExs vilkår og politikker, at huske oplysninger, så du ikke skal angive dem igen under dit besøg, eller næste gang du besøger tjenesten, at vise personligt tilpasset indhold og oplysninger for dig og andre, herunder eksempelvis onlineannoncer og andre former for markedsføring, at levere, forbedre, teste og overvåge tjenestens effektivitet, at udvikle og afprøve nye produkter og funktioner, at overvåge forskellige parametre, fx samlet antal besøgende, trafik og demografiske mønstre for hele tiden at opdatere tjenesten bedst muligt, at diagnosticere og udbedre teknologiske problemer, at opdatere CURVEx-applikationen automatisk på din enhed mv. CURVEx bruger også de indsamlede data, til at tilbyde dig genveje og forslag tilpasset din brug.

 

Hvordan opbevares og behandles dine oplysninger?

De oplysninger, CURVEx indsamler om dig via tjenesten, gemmes, opbevares og behandles bl.a., men ikke begrænset til, af CURVEx og CURVExs leverandører af databehandling, herunder bl.a., men ikke begrænset til, CURVExs associerede selskaber eller tjenesteudbydere. CURVExs associerede selskaber, tjenesteudbydere og leverandører af databehandling er:

 

CURVExs associerede selskaber og tjenesteudbydere er bl.a.:

  • Stripe. Stripe varetager CURVExs Payment Gateway. Du kan tilgå Stripes vilkår her: https://stripe.com/dk/privacy. Stripes Europæiske hovedkontor ligger på 9th Floot, 107 Cheapside, GB, London – UK.

  • Amplitude. CURVEx anvender amplitude i forbindelse med diverse analyser, således vi kan holde os ajour med bugs, crashes, brugeradfærd for udvikling af en brugervenlig tjeneste. Herunder bl.a., men ikke begrænset til, at måle bugs, problemer og crashes i appen. Du kan tilgå Amplitudes vilkår her: https://amplitude.com/privacy. Amplitudes hovedkontor ligger på 501 2nd Street, Suite 100, San Francisco, Californien 94107, USA.

  • Amazon. Amazons AWS servere lagrer CURVExs data. Du kan tilgå Amazons vilkår her: https://aws.amazon.com/privacy/?nc1=f_pr. Amazons Europæiske hovedkontor ligger på One Kilmainham Square, Inchicore Road, Kilmainham, 8 Dublin 8, IRLAND.

  • Freshworks. CURVEx anvender Freshdesk i forbindelse med support og kundeservice. Her udveksles informationer mellem CURVEx, den pågældende bruger og Freshdesk. CURVEx håndterer al data og kommunikation. Freshdesk fungerer udelukkende som tredjepart. Du kan tilgå Freshworks vilkår her: https://bit.ly/2FydT18. Freshworks’ Europæiske hovedkontor ligger på Alte Jakobstraße 85/86, Hof 3, Haus 6, Berlin, Germany 10179.

  • WIX. CURVEx anvender Wix.com i forbindelse med indsamling af cookies og tracking af nyhedsbreve. CURVEx indsamler disse data til udarbejdelse af analyser, for at sikre en god brugeroplevelse på CURVExs hjemmeside og CURVExs øvrige tjenester. Du kan tilgå Wix’s vilkår her: https://www.wix.com/about/privacy. Wix’s Europæiske hovedkontor ligger på Prinzessinnenstraße, Berlin, Tyskland.

  • Luminos Software. Luminos forestår den tekniske udvikling af CURVEx-appen samt øvrige tekniske CURVEx tjenester. Luminos sporer og afhjælper bugs, crashes, optimeringsmuligheder, udviklingsmuligheder og andre relevante teknologiske datapoints til at optimere og forbedre UI, UX, design og generel brugeroplevelse. Luminos’ hovedkontor ligger på E Building, 2nd Floor, Strada Gării, Cluj-Napoca 400124, Rumænien.

 

CURVEx, dets associerede selskaber, tjenesteudbydere eller leverandører af databehandling overfører de oplysninger, CURVEx indsamler om dig, herunder de personoplysninger, som du selv oplyser ved brug/oprettelse af en CURVEx-konto på tværs af landegrænser og dermed på tværs af din jurisdiktion til andre lande eller jurisdiktioner verden over, da CURVEx og dets associerede selskaber og tjenesteudbyder, i henhold til ovenstående, geografisk er placeret i forskellige lande. Hvis du befinder dig i USA, Kina, Rusland, eller andre områder, som har love om indsamling og brug af data, der er forskellige fra lovgivningen i Danmark, skal du være opmærksom på, at vi muligvis overfører oplysninger, herunder personoplysninger, til et land eller en jurisdiktion, som muligvis ikke har de samme databeskyttelseslove som din eksisterende jurisdiktion.

 

Når du tilmelder dig og bruger tjenesten samtykker du til, at der udveksles, bruges og videregives personoplysninger om dig som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger i de lande hvor CURVEx, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere, har aktiviteter.

 

Det er kun betroede medarbejdere med arbejdsbetinget behov hos CURVEx og hos CURVExs associerede selskaber, tjenesteudbydere eller leverandører af databehandling, der har adgang til de indsamlede personoplysninger.

 

 

 

Hvad gør CURVEx for at beskytte dine oplysninger?

CURVEx forestår at sikre, at personoplysninger krypteres under transit og opbevaring, og at der det kun er et begrænset antal individer, hvis arbejde nødvendiggør adgang til personoplysninger, der har adgang til disse data.

 

CURVEx tager rimelige skridt (f.eks. gennem anmodning om en entydig adgangskode) til at bekræfte din identitet, før vi giver dig adgang til din konto. Dette sker bl.a. for at sikre, at dine personoplysninger beskyttes bedst muligt.

 

CURVEx vil til enhver tid anonymisere dine personoplysninger når dette er muligt og formålstjenesligt.

 

Hvem deler CURVEx dine oplysninger med?

CURVEx udlejer eller sælger som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjeparter uden for CURVEx, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere uden din accept, undtagen i de specifikke situationer, som fremgår af denne politik, umiddelbart nedenfor.

 

CURVEx deler brugerindhold og dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra cookies, logfiler, enheds-id'er, lokalitetsdata og data om brug) med enheder, som juridisk tilhører den samme gruppe af virksomheder som CURVEx, eller som måtte blive en del af denne gruppe ("associerede selskaber"). De associerede selskaber bruger muligvis oplysningerne til at levere indhold og forbedre tjenesten (herunder gennem analysedata) og de associerede selskabers egne tjenester (herunder ved at give dig en bedre og mere relevant brugeroplevelse).

 

CURVEx deler muligvis også dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra værktøjer som cookies, logfiler og enheds-id'er og lokalitetsdata med tredjepartsvirksomheder, som hjælper CURVEx med at levere tjenesten til dig ("tjenesteudbydere"). Vores tjenesteudbydere får adgang til dine oplysninger i det rimelige omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten.

 

CURVEx deler muligvis også visse oplysninger, herunder, men ikke begrænset til cookiedata, med tredjepartsannoncører, som CURVEx samarbejder med. Oplysningerne gør det blandt andet muligt for annoncenetværk fra tredjepart at vise målrettede annoncer, som kan være interessante for dig.

 

CURVEx fjerner de datadele, som kan identificere dig, og deler anonymiserede data med andre parter. CURVEx kombinerer muligvis også dine oplysninger med andre oplysninger, så de ikke længere er knyttet til dig, og deler disse aggregerede oplysninger.

 

CURVEx deler muligvis dine personoplysninger  med offentlige myndigheder, herunder bl.a. anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT, samt tilsvarende myndigheder i andre jurisdiktioner, der har en saglig og særlig interesse i brugen af de oplysninger, der findes på CURVEx, og hvis CURVEx er i god tro om, at CURVEx er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til gældende lov i den pågældende jurisdiktion. Det være sig i form af kontaktoplysninger mv.

 

Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine data kan blive udleveret og delt i henhold til ovennævnte associerede selskaber, samarbejdspartnere og tredjeparter, herunder bl.a. offentlige myndigheder.     

 

Hvis CURVEx sælger eller på anden måde overdrager hele CURVEx eller dele af virksomheden eller virksomhedens aktiver til en anden virksomhed (f.eks. i forbindelse med fusion, opkøb, konkurs, opløsning eller likvidation), er dine oplysninger, f.eks. dit navn og din e-mailadresse, dit brugerindhold og andre eventuelle oplysninger, der er indsamlet gennem tjenesten, blandt de elementer, der indgår i salget eller overdragelsen. Dit brugerindhold tilhører fortsat dig. Ved en evt. overdragelse af hele eller dele af virksomheden, er køberen eller erhververen som udgangspunkt forpligtet til at overholde bestemmelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

 

Sletning af dine personoplysninger

Du kan til enhver tid slette dine personoplysninger ved at logge på din profil via tjenesten, klikke på din profil, åbne dine indstillinger og deaktivere din konto.

 

CURVEx opbevarer dine data så længe du er oprettet som bruger på tjenesten eller så længe det er nødvendigt for opfyldelse af CURVExs formål med at indsamle personoplysningerne, som angivet ovenfor under ”hvad bruger CURVEx dine personoplysninger til”.

 

Oplysninger, som CURVEx modtager om dig opbevares muligvis i en længere periode end angivet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, hvis der er indgivet en retlig anmodning eller forpligtelse fra en af ovenstående myndigheder, hvis der på anden måde er anmodet om offentlig undersøgelse, undersøgelse af en mulig overtrædelse af CURVExs vilkår eller politikker eller på anden måde for at forebygge skade, svindel og andre ulovlige aktiviteter.

 

Behandling af data vedr. brugere under 16 år.

Ved brug af tjenesten, har du accepteret anvendelsesvilkårene hvoraf det fremgår, at man skal være min. 16 år, for at benytte tjenesten, medmindre din nationale lovgivning/jurisdiktion angiver en lavere alder.

 

CURVEx indestår derfor ikke for, at der indsamles og behandles oplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke eller giver sådanne personer tilladelse til at tilmelde sig tjenesten. CURVEx foretager som udgangspunkt ikke specifikke søgninger for at identificere brugere under 16 år. Hvis CURVEx får kendskab til, at CURVEx har indsamlet personoplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, vil CURVEx forestå indhentelse af forældresamtykke eller slette brugeren hurtigst muligt.

 

Hvis du har kendskab til CURVEx-brugere under 16 år, eller har oplysninger om at CURVEx er i besiddelse af oplysninger om CURVEx-brugere under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, bedes du venligst kontakte os på hello@curvex.dk.

 

Andre websites og tjenester

CURVEx er ikke ansvarlig for de fremgangsmåder, der benyttes på andre websites eller tjenester, som er tilgængelige via links på tjenesten, herunder for oplysninger eller indhold på dem. Når du bruger et link til at gå fra tjenesten til et andet website eller en anden tjeneste, gælder CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger ikke for disse websites eller tjenester. Når du gennemser og interagerer med et website eller en tjeneste fra tredjepart, sker dette i henhold til den pågældende tredjeparts egne regler og politikker. Du accepterer således, at CURVEx ikke er ansvarlige for og ikke har nogen kontrol med eventuelle tredjeparter, som du giver adgang til dit brugerindhold.

 

Hvordan kan du selv beskytte dine personoplysninger?

Du kan altid opdatere dine brugerdata via din konto ved at logge på og ændre dine indstillinger

 

For at sikre den højest mulige sikkerhed, skal CURVEx gøre dig opmærksom på, at du til enhver tid er ansvarlig for at hemmeligholde din entydige adgangskode og dine kontooplysninger og for at kontrollere adgangen til e-mails mellem dig og CURVEx. Dine privatindstillinger påvirkes muligvis også af ændringer, der foretages til eventuelle sociale medier, som du bruger sammen med CURVEx. CURVEx kan ikke holdes ansvarlig for andre virksomheders funktionalitet, beskyttelse af personoplysninger, sikkerhedsforanstaltninger mv.

 

Eventuelle oplysninger eller indhold, som du frivilligt videregiver til tjenesten, herunder, men ikke begrænset til, brugerindhold gøres offentligt tilgængeligt og kontrolleres af de eventuelle privatindstillinger, du angiver. Hvis du vil ændre dine privatindstillinger på tjenesten, skal du ændre dine indstillinger. Når du har delt brugerindhold eller gjort det offentligt, er det muligt for andre at dele oplysningerne videre med andre.

 

Afhængigt af dine profil- og privatindstillinger kan andre søge i eventuelt brugerindhold, som du gør offentligt, ligesom det er muligt at bruge indholdet i CURVEx-API'et. Brugen af CURVEx-API'et er underlagt anvendelsesvilkårene for API'et, som omfatter vilkårene i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

 

Hvis du fjerner oplysninger, som du har slået op på tjenesten, findes der muligvis stadig kopier af indholdet i cachelagrede og arkiverede sider på tjenesten, eller hvis andre brugere eller tredjeparter, som bruger CURVEx-API'et, har kopieret og gemt oplysningerne. Det skal bemærkes, at CURVEx ikke indestår for eller kan holdes ansvarlig for, at evt. andre brugere som du måtte interagere med via tjenesten, eller som tilgår din brugerprofil og derved bliver bekendt med dine brugeroplysninger, overholder gældende persondatalovgivning.

 

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til CURVExs behandling af dine personoplysninger. Du har bl.a. ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig, kende formålet med behandlingen, hvem oplysningerne videregives til, hvor længe oplysningerne opbevares eller de kriterier, der anvendes til at fastlægge tidsrummet, at gøre indsigelse mod behandlingen af oplysninger om dig, at gøre indsigelse mod brug af dine personoplysninger til direkte markedsføring/profilering, at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af urigtige eller vildledende oplysninger samt i visse tilfælde, efter opfordring fra dig, at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som findes på www.datatilsynet.dk.

 

Retten til at trække samtykket tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på hello@curvex.dk.

 

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af CURVExs behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og frem til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

 

CURVEx skal gøre opmærksom på, at din brug af tjenesten forudsætter dit samtykke, som ovenfor anført. Såfremt du trækker dit samtykke tilbage, vil det således derefter ikke være muligt at tilgå tjenesten.

 

Hvad sker der med dine data når du sletter din konto?

Når din konto er blevet lukket eller deaktiveret, gemmer CURVEx, dets associerede selskaber og CURVExs tjenesteudbydere dine oplysninger (herunder dine profiloplysninger) og dit brugerindhold i en periode af minimum 6 måneder med henblik på sikkerhedskopiering, arkivering og/eller kontrol.

 

Hvis du har foretaget køb via tjenesten, opbevares oplysninger i forbindelse med dine køb i op til 5 regnskabsår efter købet jf. bogføringsloven.

 

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres, når der ikke længere vurderes at være et sagligt behov for at opbevare dine personoplysninger.

 

Dine persondata vil i særlige tilfælde opbevares længere tid end ovenfor anført. Læs mere herom i afsnittet om ”sletning af dine personoplysninger” ovenfor.

 

Ændringer til CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger

CURVEx forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer eller opdateringer til denne politik om beskyttelse af personoplysninger. CURVEx opfordrer dig derfor til at gennemse politikken med jævne mellemrum. CURVEx underretter dig om eventuelle ændringer eller opdateringer, efter omstændighederne, hvor disse vurderes at være væsentlige. Med din fortsatte brug af CURVEx eller tjenesten, efter ændringer til politik om beskyttelse af personoplysninger, accepterer du disse ændringer.

 

Du accepterer, at CURVEx har ret til at underrette dig om opdaterede vilkår gennem opslag af dem på tjenesten, og at du, hvis du bruger tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, accepterer de opdaterede vilkår. De opdaterede vilkår træder i kraft, når de slås op, eller på en eventuel nærmere fastsat dato, som måtte være angivet i de opdaterede vilkår, og gælder for din brug af tjenesten fra det pågældende tidspunkt.

 

Ikrafttrædelsesdatoen for disse vilkår er den 25. maj 2018. Disse vilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version, er den danske version gældende.

 

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du henvende dig til CURVEx. Hvis du ikke er enig i CUREVExs besvarelse af din klage, kan du indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed jf. persondataforordningens artikel 77. I Danmark er tilsynsmyndigheden Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Du har også mulighed for at indbringe sagen for de nationale domstole. Se dog CURVExs anvendelsesvilkår vedr. lovvalg og værneting.

 

Ikrafttrædelsesdatoen for disse anvendelsesvilkår er den 25. maj 2018. Disse anvendelsesvilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version er den danske version gældende.

Vilkår og betingelser,  Anvendelsesvilkår

 

Når du tilgår eller bruger CURVEx-websitet, CURVE-tjenesten, andre eventuelle applikationer (herunder mobilapplikationer), som CURVEx stiller til rådighed eller du kan købe (samlet benævnt "tjenesten"), accepterer du, at du, uanset adgangsmetode og uanset brugertype, er bundet af CURVExs Terms of use (anvendelsesvilkår), politik om beskyttelse af personoplysninger, fællesskabsregler og betalingsbetingelser.

 

Tjenesten ejes og kontrolleres af CURVEx ApS ("CURVEx" i disse anvendelsesvilkår).

 

Disse anvendelsesvilkår påvirker dine juridiske rettigheder og forpligtelser.

Accept af disse anvendelsesvilkår, er et krav for at kunne tilgå tjenesten.

 

Der kan være situationer, hvor vi tilbyder specialfunktioner med tilhørende selvstændige vilkår og betingelser, som gælder ud over disse anvendelsesvilkår. I det omfang vilkår og betingelser for en sådan specialfunktion er i konflikt med disse anvendelsesvilkår, er specialfunktionens vilkår og betingelser gældende.

 

Grundlæggende vilkår

1. Du skal være mindst 16 år for at bruge tjenesten, medmindre din nationale lovgivning/jurisdiktion angiver at en lavere minimumsalder er lovlig.

 

2. For at bruge tjenesten, skal du oprette/verificere dig med din google mail. I den forbindelse accepterer du, at CURVEx gives adgang til nogle af enkelte dele af dine personoplysninger gennem din google mail.

 

4. Du er ansvarlig for enhver aktivitet på din konto, og du accepterer, at du på alle tidspunkter vil hemmeligholde dit brugernavn og adgangskode, og at du ikke vil sælge, overdrage, meddele en brugsret til eller uddelegere din konto, dine følgere, dit brugernavn eller dine kontorettigheder. Med undtagelse af personer eller virksomheder, som har udtrykkelig tilladelse til at oprette konti på vegne af deres medarbejdere eller kunder, accepterer du, at du ikke vil oprette en konto for andre end dig selv. Du garanterer også, at alle de oplysninger, du til enhver tid videregiver eller har videregivet til CURVEx, da du tilmeldte dig, er korrekte og aktuelle og at du til hver en tid vil holde dine oplysninger korrekte, aktuelle og ajourførte.

 

Hvis du har mistanke om, at nogle har skaffet sig uberettiget adgang til din konto, misbruger dit navn eller virksomhed, bedes du omgående kontakte hello@curvex.dk.

 

5. Du accepterer, at du ikke vil opsøge, indsamle eller bruge loginoplysninger tilhørende andre CURVEx-brugere.

 

6. Du må ikke smæde, forfølge, genere, misbruge, chikanere, give dig ud for eller intimidere personer eller enheder, og du må ikke slå private eller fortrolige oplysninger op offentligt via tjenesten, herunder, men ikke begrænset til, dine eller andres kreditkortoplysninger, personfølsomme oplysninger, cpr-numre eller tilsvarende nationale id-numre, ikke-offentlige telefonnumre eller ikke-offentlige e-mailadresser.

 

7. Du må ikke bruge tjenesten til ulovlige eller ikke-tilladte formål. Du accepterer, at overholde alle gældende love, regler og bestemmelser (fx internationale, europæiske, statslige, nationale og lokale anerkendte bestemmelser), der gælder for din brug af tjenesten og dit indhold (som defineret nedenunder), herunder, men ikke begrænset til, love om ophavsret, immaterialret, persondataret, strafferet samt regler fastsat i henhold til fødevarelovgivningen.

 

8. Du er alene ansvarlig for dine eventuelle data, oplysninger, brugernavne, applikationer, links og andet indhold eller materiale (samlet benævnt "indhold"), som du sender, viser på eller kobler op via tjenesten.

 

9. Du garanterer, at du ejer det indhold, du slår op på eller via tjenesten, eller på anden måde har ret til at tildele de rettigheder og licenser til indholdet, som angives i disse anvendelsesvilkår, at dine opslag og din brug af dit indhold på eller via tjenesten ikke overtræder eller krænker rettigheder tilhørende tredjepart, herunder uden begrænsning rettigheder i relation til privatlivets fred, publicity, ophavsret, varemærker og/eller andre immaterielle rettigheder, at du vil betale alle royalties, gebyrer, skatter, afgifter, moms og andre eventuelle beløb i relation til det indhold, du slår op på eller via tjenesten, og at du har juridisk ret og kapacitet til at acceptere disse anvendelsesvilkår i din jurisdiktion. Ved at tilgå CURVExs-tjenester accepterer du og giver dit fulde samtykke og et fuldt, ikke-betalt licens, til at CURVEx kan markedsføre, promovere og fremvise dit varemærke, logo og firmanavn på CURVExs hjemmeside, tjenester, sociale medier og andre interne samt eksterne materialer eller reklamekampagner. Hvis du ønsker at tilbagekalde denne licens, bedes du kontakte hello@curvex.dk.

 

10. Du må ikke redigere, ændre, tilpasse eller forandre tjenesten eller andre websites for at give et falskt indtryk af, at tjenesterne er knyttet til CURVExs tjenester eller CURVEx generelt.

 

11. Du må ikke tilgå CURVExs private API ved hjælp af andre metoder end dem, som CURVEx har tilladt. Brug af CURVExs API er underlagt et separat sæt vilkår, som kan læses nedenfor.

 

12. Du må ikke bruge domænenavne eller webadresser i dit brugernavn uden virksomhedens eller tredjepartens forudgående skriftlig tilladelse.

 

14. CURVEx forbeholder sig ret til at annullere ethvert brugernavn uanset årsag. CURVEx har ret til, men er ikke forpligtet til, at fjerne, redigere, blokere og/eller overvåge indhold eller konti med indhold, som efter CURVExs skøn overtræder disse anvendelsesvilkår.

 

15. Du må ikke forstyrre eller afbryde tjenesten, servere eller netværk, som bruges af tjenesten, herunder gennem overførsel af orme, virus, spyware, malware eller anden skadelig eller nedbrydende kode. Du må ikke indsætte indhold eller kode eller på anden måde ændre eller forstyrre gengivelsen eller visningen af CURVEx-sider i en brugers browser eller på en brugers enhed.

 

16. Du må ikke bruge tjenesten til at oprette konti ved hjælp af uautoriserede midler, herunder, men ikke begrænset til, ved hjælp af en automatisk enhed, et script, en bot, spider, crawler eller scraper.

 

17. Du må ikke forsøge at hindre andre i at bruge eller have gavn af tjenesten, og du må ikke opfordre til eller muliggøre at overtræde disse anvendelsesvilkår eller andre CURVEx-vilkår.

 

18. I tilfælde af overtrædelse af disse anvendelsesvilkår eller CURVExs øvrige vilkår, har CURVEx ret til efter eget skøn at lukke din CURVEx-konto. Du forstår og accepterer, at CURVEx hverken kan eller vil holdes ansvarlig for måden du anvender tjenesten, da dette er betinget af på egen risiko. Hvis du overtræder disse anvendelsesvilkår eller hensigten med dem eller på anden måde udsætter CURVEx for risiko eller mulig juridisk eksponering, kan CURVEx forhindre dig i at anvende hele eller dele af tjenesten.

 

19. Du accepterer, at CURVEx må kontakte dig, uden yderligere samtykke, med hensyn til, men ikke begrænset til, tilbud vedrørende produkter og tilbud i appen. 

 

20. Du accepterer, at du er ansvarlig for at afholde alle de datagebyrer, du pålægges i forbindelse med din brug af tjenesten.

 

Generelle betingelser

Du accepterer, at CURVEx ikke er ansvarlig for og ikke godkender indhold, der slås op på tjenesten. CURVEx er ikke forpligtet til at screene, overvåge, redigere eller fjerne indhold. Hvis dit indhold overtræder disse anvendelsesvilkår, er du juridisk ansvarlig for det pågældende indhold. CURVEx kan ikke holdes ansvarlig for eventuel ulovligt indhold på CURVExs tjenester uploadet.

 

CURVEx forbeholder sig ret til at fjerne eventuelt indhold fra tjenesten uanset grund og uden forudgående varsel. Indhold, som fjernes fra tjenesten, lagres muligvis fortsat af CURVEx. Disse situationer er nærmere beskrevet i CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger.

CURVEx forbeholder sig ret til at ændre eller lukke tjenesten eller din adgang til tjenesten til enhver tid uanset årsag og uden forudgående varsel og erstatningspligt over for dig hvis CURVEx finder dette nødvendigt. Hvis CURVEx lukker din adgang til tjenesten, eller deaktiverer din konto og andre data ikke længere tilgængelige via din konto.

 

I tilfælde af lukning bortfalder alle de brugsrettigheder og andre rettigheder, som du er blevet tildelt i henhold til disse anvendelsesvilkår, øjeblikkeligt. I tilfælde af tilkøb via tjenesten, vil CURVEx automatisk opsige dine abonnementer mv. fra den dag hvor din konto lukkes ned. Du vil således kunne blive faktureret for en periode efter din konto de facto er lukket.

 

CURVEx forbeholder sig ret til efter eget skøn at foretage løbende ændringer i disse anvendelsesvilkår ("opdaterede vilkår"). CURVEx forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer eller opdateringer til denne politik om anvendelsesvilkår. CURVEx opfordrer dig derfor til at gennemse politikken med jævne mellemrum. CURVEx underretter dig om eventuelle ændringer eller opdateringer, efter omstændighederne, hvor disse vurderes at være væsentlige. Med din fortsatte brug af CURVEx eller tjenesten, efter ændringer til politik om anvendelsesvilkår, accepterer du disse ændringer.

 

Du accepterer, at CURVEx har ret til at underrette dig om opdaterede vilkår gennem opslag af dem på tjenesten, og at du, hvis du bruger tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, accepterer de opdaterede vilkår. De opdaterede vilkår træder i kraft, når de slås op, eller på en eventuel nærmere fastsat dato, som måtte være angivet i de opdaterede vilkår, og gælder for din brug af tjenesten fra det pågældende tidspunkt. Eventuelle tvister, der måtte opstå forud for ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, er underlagt disse anvendelsesvilkår.

 

Tjenesten eller den kommunikation, du modtager fra/via tjenesten, indeholder muligvis links til websites eller funktioner fra tredjepart. Der kan også være links til websites eller funktioner fra tredjepart i billeder eller kommentarer på tjenesten. Der findes muligvis også funktioner på tjenesten, som tillader interaktion mellem tjenesten og et website eller en funktion fra tredjepart, herunder applikationer, som forbinder tjenesten eller din profil på tjenesten med et website eller en funktion fra tredjepart. CURVEx kontrollerer ikke nogen web-tjenester fra tredjepart eller det tilhørende indhold. Du accepterer udtrykkeligt, at CURVEx ikke på nogen måde er ansvarlig for eller hæfter for eventuelle tjenester eller funktioner fra tredjepart. Alle former for korrespondance eller forretningsaftaler med tredjeparter via tjenesten er udelukkende mellem dig og den pågældende tredjepart. Du kan efter eget skøn og på egen risiko vælge at bruge applikationer, der forbinder tjenesten eller din profil på tjenesten med en tjeneste fra tredjepart (herefter enkeltvis benævnt "applikation"), og en sådan applikation kan interagere med, oprette forbindelse til eller indsamle og/eller trække oplysninger fra og til din profil på tjenesten. Ved at bruge sådanne applikationer accepterer og bekræfter du følgende:

 

  • Hvis du bruger en applikation til at dele oplysninger, accepterer du, at der deles oplysninger om din profil på tjenesten,

  • Din brug af en applikation kan medføre, at der offentliggøres eller knyttes oplysninger, der kan identificere dig personligt, til dig, også selvom CURVEx ikke har leveret oplysningerne

  • Din brug af en applikation sker efter dit eget valg og på din egen risiko, og du er forpligtet til at skadesløs-holde CURVEx-parterne (som defineret nedenfor) for aktivitet i relation til applikationen.

 

CURVEx tillader ikke crawling, scraping, cachelagring og enhver anden adgang til indhold på tjenesten via automatiserede metoder, herunder, men ikke begrænset til, brugerprofiler og billeder (undtagen i forbindelse med standardprotokoller for søgemaskiner eller teknologier, som bruges af en søgemaskine med CURVExs udtrykkelige tilladelse).

 

Du accepterer, at CURVEx muligvis ikke altid kan identificere betalte tjenester, sponsoreret indhold eller kommerciel kommunikation.

 

Tjenesten omfatter indhold, som ejes af CURVEx, eller som CURVEx har en brugsret til ("CURVEx-indhold"). CURVEx-indhold er beskyttet af love om ophavsret, varemærker, patenter, forretningshemmeligheder mv., og CURVEx ejer CURVEx-indholdet og tjenesten og alle tilhørende rettigheder. Du må ikke fjerne, ændre eller skjule eventuelle bemærkninger om ophavsret, varemærker, servicemærker eller andre bemærkninger om patentbeskyttede rettigheder i eller i forbindelse med CURVEx-indholdet, og du må ikke gengive, ændre, tilpasse, udføre, vise, offentliggøre, distribuere, overføre, udsende, sælge, licensere eller på anden måde udnytte eller oprette afledte værker af CURVEx-indholdet.

 

CURVEx-navnet og -logoet er varemærker tilhørende CURVEx og må ikke kopieres, efterlignes eller bruges, hverken helt eller delvist, uden CURVExs forudgående skriftlige tilladelse, undtagen i overensstemmelse med vores retningslinjer for brandet, som også fremgår af denne politik. Endvidere er alle sideoverskrifter, tilpassede grafikker, knapikoner og scripts servicemærker, varemærker og/eller handelsmærker tilhørende CURVEx og må ikke kopieres, imiteres eller bruges hverken helt eller delvist uden CURVExs forudgående skriftlige tilladelse.

 

Det er CURVExs hensigt, at tjenesten skal være tilgængelig så meget som muligt. Der vil dog være situationer, hvor tjenesten muligvis bliver afbrudt, herunder, men ikke begrænset til planlagt vedligeholdelse eller opgraderinger, opdateringer, nødreparationer eller på grund af fejl på telekommunikationslinjer og/eller i udstyr.

 

CURVEx er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste, og du accepterer, at du ikke kan bruge tjenesten til sikkerhedskopiering eller lagring af dit indhold. CURVEx er ikke ansvarlig for eventuel ændring, indstilling eller afbrydelse af tjenesten eller for mistet indhold. Du accepterer, at internettet er i risiko for sikkerhedsbrud, og at indhold eller andre oplysninger, der sendes eller opbevares på tjenesten, muligvis ikke er sikre.

 

Sletning af konto.

Hvis du ikke længere ønsker at være bruger på CURVEx, kan du enten deaktivere eller slette din konto.

 

På CURVE-people kan du deaktivere din CURVE-bruger under dine profilindstillinger via appen. Hvis du ønsker at slette din konto, skal du sende en mail til hello@curvex.dk.

 

Anmeldelse af krænkede ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder

CURVEx respekterer andre personers rettigheder og forventer, at du gør det samme.

 

Overtrædelse og krænkelse af andres immaterielle rettigheder, vil medføre øjeblikkelig deaktivering af din konto, og vil i sidste ende kunne retsforfølges af den krænkende part.

 

CURVEx deler muligvis dine personoplysninger samt øvrige oplysninger i forbindelse med en eventuel overtrædelse af enhver lovgivning med relevante parter og offentlige myndigheder, herunder bl.a. anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT, samt tilsvarende myndigheder i andre jurisdiktioner, der har en saglig og særlig interesse i brugen af de oplysninger, der findes/har fandtes på CURVEx, hvis CURVEx er i god tro om, at CURVEx er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til gældende lov i den pågældende jurisdiktion. Det være sig i form af chatbeskeder, kontaktoplysninger mv. Når du bruger tjenesten, samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine data kan blive udleveret til disse myndigheder. Du kan læse mere om indsamling, behandling og opbevaring af dine personoplysninger i CURVExs politik om beskyttelse af personoplysninger.

 

Ansvarsfraskrivelse

Tjenesten leveres som den er og forefindes, med alle tilhørende fejl og mangler. Hverken CURVEx eller deres stiftere, medarbejdere, ledere, bestyrelse eller agenter (samlet benævnt "CURVEx-parterne") giver i det omfang, det er tilladt ved lov, nogen form for garanti eller godkendelse hverken udtrykkelig eller underforstået, for så vidt angår:

  • Tjenesten

  • CURVEx-indhold

  • Brugerindhold

  • Sikkerhed i forbindelse med overførsel af oplysninger til CURVEx eller via tjenesten.

 

CURVEx-parterne fraskriver sig endvidere hermed alle garantier både udtrykkelige og underforståede, herunder, men ikke begrænset til, garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, ikke-krænkende natur, adkomst, kutyme, handel, uforstyrret nydelsesret, systemintegration og beskyttelse mod computervirus.

 

CURVEx garanterer ikke, at tjenesten vil være fri for fejl eller afbrydelser, at fejl vil blive udbedret, eller at den tjeneste eller server, der stiller tjenesten til rådighed, er fri for skadelige komponenter, herunder, men ikke begrænset til, virus. CURVEx giver ingen garantier om, at oplysningerne (herunder eventuelle anvisninger) på tjenesten er nøjagtige, komplette eller relevante. Du accepterer, at din brug af tjenesten udelukkende sker på din egen risiko. CURVEx garanterer ikke, at din brug af tjenesten er lovlig i bestemte jurisdiktioner, og CURVEx fraskriver sig udtrykkeligt sådanne garantier. Nogle jurisdiktioner begrænser eller tillader ikke fraskrivelse af underforståede garantier eller andre garantier, så ovenstående ansvarsfraskrivelse gælder muligvis ikke for dig, i det omfang du og disse anvendelsesvilkår er underlagt sådanne jurisdiktioners love.

 

Med din adgang til eller brug af tjenesten garanterer du, at dine aktiviteter er lovlige i enhver jurisdiktion, hvor du tilgår eller bruger tjenesten.

 

CURVEx godkender ikke indhold og fraskriver sig specifikt enhver form for ansvar eller garanti i forhold til personer eller enheder for eventuelle tab, skader (både faktiske skader, følgeskader, pønale skader og andre skader), personskade, erstatningsansvar eller andre former for erstatning eller ansvar baseret på eller som følge af indhold, adfærd eller efterfølgende samarbejde på baggrund af indhold og brug af tjenesten.

CURVEx samt CURVEx-parterne kan ikke holdes ansvarlige overfor for dig og for eventuelle tab eller skader uanset art (herunder, men ikke begrænset til, direkte, indirekte, økonomiske, pønale, særlige, tilfældige tab eller skader eller følgeskader) i direkte eller indirekte relation til: (a) tjenesten, (b) CURVEx-indhold, (c) brugerindhold, (d) din brug af eller manglende adgang til at bruge tjenesten eller tjenestens funktionsmåde, (e) din brug eller andre CURVEx-brugeres brug af tjenesten i strid med CURVExs vilkår, (f) eventuelle handlinger i forbindelse med en undersøgelse foretaget af CURVEx-partnerne eller politiet samt overordnede myndigheder vedrørende din eller en anden parts brug af tjenesten, (g) eventuelle handlinger foretaget af ejere af ophavsrettigheder eller immaterielle rettigheder, (h) eventuelle fejl eller mangler i tjenestens drift eller (i) eventuelle skader på en brugers computer, mobilenhed eller andet udstyr eller teknologi, herunder, men ikke begrænset til skader som følge af sikkerhedsbrud eller virus, bugs, manipulation, svindel, fejl, mangler, afbrydelser, defekter, forsinkelser i driften eller transmissionen, fejl på computerlinjen eller netværksfejl eller andre tekniske fejl eller fejlfunktioner, herunder, men ikke begrænset til mistet indtjening, mistet goodwill, datatab, driftsstop, nøjagtighed af resultater eller computerfejl eller fejlfunktioner. Dette gælder også selvom der er tale om forudsigelige fejl, eller CURVEx-parterne burde have været bekendt med muligheden for sådanne skader, enten som følge af en kontraktbestemt handling, forsømmelse, objektivt ansvar eller en skadevoldende handling (herunder uden begrænsning som hel eller delvis følge af forsømmelse, naturkatastrofer, telekommunikationsfejl, tyveri eller destruktion af tjenesten). CURVEx samt CURVEx-parterne er ikke ansvarlige over for dig eller andre for tab, tingskade eller personskade, herunder, men ikke begrænset til død eller alvorlig personskade både ved brug af tjenesten samt ved efterfølgende kontrakt/aftale-forhold via tjenesten med en tredje part.

 

Nogle lande tillader muligvis ikke udelukkelse eller begrænsning af ansvar for indirekte tab eller følgeskader, så ovenstående begrænsning eller udelukkelse gælder muligvis ikke for dig. CURVEx-parternes maksimale erstatningsansvar i forhold til dig for skader, tab eller handlinger kan under ingen omstændigheder overstige et tusinde dollars (1000,00 USD) i de lande og regioner hvor sådan en maksimal grænse lovligt kan fastsættes.

 

Du accepterer, at hvis du bliver påført tingskade, tab eller personskade som følge af CURVExs handlinger eller undladelser, er disse eventuelle skader, du måtte blive påført, ikke uoprettelige eller tilstrækkelige til at berettige dig til et påbud, som forhindrer brugen af eventuelle websites, tjenester, ejendom, produkter eller andet indhold, som ejes eller kontrolleres af CURVEx-parterne, og du har ingen ret til at forbyde eller begrænse udvikling, produktion, distribution, annoncering, udstilling eller anvendelse af websites, ejendom, produkter, tjenester eller andet indhold, som ejes eller kontrolleres af CURVEx-parterne.

 

Med din adgang til tjenesten accepterer du, at du frasiger dig rettigheder vedrørende krav, som er ukendte eller ikke forventes på dette tidspunkt, og i forbindelse med en sådan frasigelse, bekræfter du, at du har læst og forstået og hermed giver udtrykkeligt afkald på eventuelle fordele i erstatningsansvarsloven, købeloven, markedsføringsloven, aftaleloven samt lignende beskyttelseslove i et land, en stat eller et territorium.

 

CURVEx og CURVEx-partnere er ikke ansvarlige for handlinger, indhold, oplysninger eller data fra tredjeparter. CURVEx og CURVEx-partnere kan ikke gøres ansvarlige uanset krav og skade, kendt eller ukendt, der måtte opstå i forbindelse med et krav, du har mod sådanne tredjeparter.

 

CURVEx skal gøre dig opmærksom på, at CURVEx kan udgive nye eller ændre gamle virtuelle features med eller uden gebyr. CURVEx kan administrere, regulere, kontrollere, ændre og fjerne virtuelle features til enhver tid. CURVEx er ikke ansvarlig overfor dig eller en tredjepart, hvis CURVEx benytter sig af sådanne rettigheder.

 

Overførsel af virtuelle genstande/features er forbudt, og du accepterer at du er indforstået med, at du ikke må sælge, indløse eller på anden måde overføre virtuelle genstande til nogen person eller enhed.

 

Skadesløsholdelse

Du (og enhver tredjepart på hvis vegne du driver en konto eller aktivitet på tjenesten) accepterer, på CURVExs anmodning, at skadesløs-holde CURVEx og CURVEx-parterne i forbindelse med eventuelle krav, erstatningsansvar, skadeserstatning, tab og udgifter, herunder, uden begrænsning, rimelige advokatsalærer og -omkostninger som følge af eller i forbindelse med, men ikke begrænset til et eller flere af følgende forhold (herunder som følge af dine direkte aktiviteter på tjenesten eller aktiviteter, som udføres på dine vegne): (i) dit indhold eller din adgang til at bruge tjenesten, (ii) din misligholdelse eller påståede misligholdelse af disse anvendelsesvilkår, (iii) din overtrædelse af rettigheder tilhørende tredjepart, herunder, uden begrænsning, immaterielle rettigheder, publicityrettigheder, fortrolighedspligt, ejendomsrettigheder eller privatretlige rettigheder, (iv) din overtrædelse af eventuelle love, regler, bestemmelser, regelsæt, vedtægter, forordninger eller ordrer fra en offentlig eller delvis offentlig myndighed, herunder uden begrænsning alle lovgivningsmæssige, administrative og lovgivende myndigheder, eller (v) enhver vildledende fremstilling fra din side. Du er forpligtet til at deltage i forsvaret af et krav i det omfang, CURVEx kræver det. CURVEx forbeholder sig ret til selv at forsvare og kontrollere et eventuelt forsvar mod erstatningskrav, som fremsættes mod dig, og du ikke ret til at afgøre krav uden CURVEs forudgående skriftlige tilladelse.

 

Voldgift

Der gælder følgende for tvister i relation til (1) dine eller CURVExs immaterielle rettigheder (f.eks. varemærker, handelsmærker, domænenavne, forretningshemmeligheder, ophavsretslige rettigheder og patenter), (2) overtrædelse af AP-vilkårene eller (3) overtrædelse af bestemmelserne under de grundlæggende vilkår ovenfor (”udeladte tvister): Du accepterer, at alle tvister mellem dig og CURVEx (uanset om tvisten også involverer en tredjepart) vedrørende din relation til CURVEx, herunder, men ikke begrænset til, tvister om CURVExs politikker og vilkår, din brug af tjenesten og/eller rettigheder i relation til privatlivets fred og/eller publicityrettigheder, skal afgøres endeligt og bindende ved voldgift i henhold til Danmarks voldgiftsinstituts gældende voldgiftsregler for voldgiftsbehandling af forbrugertvister, og du og CURVEx giver hermed udtrykkeligt afkald på retten til at indbringe tvister for en domstol. Du må kun indbringe krav på vegne af dig selv. Hverken du eller CURVEx har ret til at deltage i kollektive søgsmål eller voldgiftsbehandling af kollektive søgsmål i forbindelse med krav, som er dækket af denne aftale. Du accepterer også, at du ikke vil deltage i krav, som indbringes for en privat juridisk rådgiver eller tilsvarende, eller i konsoliderede krav, som involverer en anden persons konto, hvis CURVEx er part i processen. Bestemmelsen om afgørelse af tvister er underlagt dansk voldgiftsret. Med forbehold for eventuelle bestemmelser i gældende lov kan voldgiftsdommeren ikke tilkende skadeserstatning, afhjælpningsmidler eller erstatning, som er i konflikt med disse anvendelsesvilkår.

 

Voldgiftsaftalen gælder fortsat efter ophøret af din relation med CURVEx.

 

Du accepterer, at eventuelle krav som følge af eller i forbindelse med din relation med CURVEx skal fremsættes inden et år, efter at kravet er opstået. Herefter forældes retten til at fremsætte kravet, medmindre national lovgivning måtte bestemme andet.

 

Lovvalg og værneting

CURVExs vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Danmark uden hensyntagen til bestemmelserne i international privatret og er specifikt ikke omfattet af FN's konvention for kontrakter om internationalt salg af varer. I forbindelse med eventuelle sagsanlæg i relation til voldgiftsbestemmelserne i disse anvendelsesvilkår eller udeladte tvister, accepterer du, at du er forpligtet til at indbringe eventuelle tvister, du måtte have med CURVEx, for en dansk voldgiftsret.

 

Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse anvendelsesvilkår kendes ulovlige eller ugyldige af en voldgiftsret eller ikke kan håndhæves uanset grund, har dette ikke nogen betydning for gyldigheden eller håndhævelsen af de øvrige bestemmelser. Såfremt CURVEx undlader at gøre krav på en rettighed eller håndhæve en eller flere bestemmelser i disse anvendelsesvilkår, er dette ikke udtryk for CURVExs generelle afkald på en sådan bestemmelse eller rettighed. Intet afkald på en eller flere betingelser eller vilkår i disse anvendelsesvilkår udgør et generelt afkald på sådanne betingelser eller vilkår. Bestemmelsen om afgørelse af tvister gælder fortsat efter ophøret af dine transaktioner/brug af tjenesten.

 

Territoriale begrænsninger

De oplysninger, der stilles til rådighed på tjenesten, er ikke beregnet til at blive distribueret til eller brugt af personer eller enheder i jurisdiktioner eller lande, hvor en sådan distribution eller brug er i strid med gældende love eller bestemmelser, eller hvor der stilles krav om, at CURVEx skal registreres i en sådan jurisdiktion eller et sådant land. CURVEx forbeholder sig ret til at begrænse tilgængeligheden af tjenesten eller dele heraf for bestemte personer, geografiske områder eller jurisdiktioner, til enhver tid og efter eget skøn, og til at begrænse mængden af indhold, programmer, produkter, tjenester eller andre funktioner, som CURVEx leverer.

 

Software i relation til tjenesten, eller som stilles til rådighed via tjenesten, er muligvis omfattet af danske eksportrestriktioner. Det er derfor ikke tilladt at downloade, eksportere eller geneksportere software fra tjenesten til et andet land, eller til en indbygger eller bosiddende i et andet land, som er omfattet af internationale embargo regler og sanktioner. Når du downloader softwaren i relation til tjenesten, garanterer du, at du ikke befinder dig, er under kontrol af eller er statsborger eller bosiddende i et land, som optræder på internationale embargo lister.

HANDELSBETINGELSER

 

CURVEx ApS

Overgaden Neden Vandet 9A

1606, København

CVR nr.: 42112259

Telefon: 2240 7042

E-mail: hello@curvex.dk

 

 

BETALING

CURVEx ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK (Danske kroner) og incl. moms.

 

 

LEVERING

 

CURVEx ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 samme dag(hverdag), ordre herefter sendes næstfølgende hverdag i ugen.

 

Vi sender til hele Danmark. Køb foretaget med et prisestimat mellem 0-3500 kr, tillægges der en fragtpris på 49 kr, hvorpå køb der er foretaget med en værdi af 3500 kr og op efter tillægges en fragtpris på 89 kr.

Håndtering, pakning og admin: 69 kr.

 

Levering til andre lande end Danmark:

Fra 0 - 3500 kr. = 89 kr i fragt

3500 og op = 99 kr. i fragt

Håndtering, pakning og admin: 89 kr.

 

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt os da på hello@curvex.dk.

 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil derfor blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

 

Hent selv

Såfremt du ikke ønsker at få varen tilsendt, ydes der en ”hent selv” service. Servicen er gratis. Du kan dermed så snart du har modtaget din ordrebekræftelse drage nytte af ”hent selv” funktionen. I den forbindelse skal du ved afhentningsstedet:

 

CURVEx ApS

Overgaden Neden Vandet 9A

1606, København

 

fremvise ordrebekræftelse og valideret ID.

 

Selve ”Hent selv” er åben mellem 10.00-16.00 i hverdage, og afhentning af varer/pakker kan dermed ikke finde sted i weekenden.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller heriblandt fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. CURVEx ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, såfremt du har spørgsmål til hvordan reklamationsprocessen er for dig som forbruger.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

 

CURVEx ApS

Overgaden Neden Vandet 9A

1606, København

 

OBS: Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer., så det aftalte beløb kan overføres til din bankkonto. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.

  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, og dermed hviler omkostningerne ikke hos CURVEx ApS selv.

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@curvex.dk. I meddelelsen skal du klargøre og gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret i forbindelse med dit køb.

 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel der er vedlagt i selve pakken du har modtaget, og herom sende varen til følgende adresse:

 

CURVEx ApS

Overgaden Neden Vandet 9A

1606, København

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom til os som afsendere.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

  • Varer, hvor plomberingen er brudt.

  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken, for at sikre validiteten af dit køb, og hvis der skulle forekomme manglende tilbehør, før der kan finde en fuld refundering sted. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet i det du har kontaktet os via hello@curvex.dk.

 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder

Såfremt du har en klage over en vare eller tjenesteydelse, kan din klage indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

 

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link:https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

 

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail-adresse: hello@curvex.dk

PRODUKTER

KONTAKT

CURVEx

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Grey Facebook Icon

CVR  42112259

OVERGADEN NEDEN VANDET 9A

1414 KØBENHAVN K

HELLO@MEEW.dk

+45 2270 7042

STRATEGISKE PARTNERE

4325.png
CSE-vertical-2_edited.png
danskindustri_edited.png
healthtech_logo1-01-495x400_edited.png

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye produkter, apps og eksklusive tilbud.

CURVEx 2017 - 2021

0